DUVALL BIJ JOHN PENTON GNCC! (2024)

De zesde ronde van de AMSOIL Grand National Cross Country (GNCC) -serie 2019, gepresenteerd door Specialized, een AMA National Championship, vond plaats op zondag 19 mei met de 30e jaarlijkse Wiseco John Penton GNCC in Millfield, Ohio. 'S Werelds snelste offroad-racers werden op de proef gesteld toen de hete en vochtige raceomstandigheden zich aandienden. Aan het einde van de slopende drie uur durende race behaalde Thad Duvall van Rockstar Energy / Factory Husqvarna Racing echter zijn tweede overwinning van het seizoen.

Zodra de groene vlag zwaaide, bevond Babbitt's Online / Monster Energy / Kawasaki's Jordan Ashburn zich vooraan en pakte de $ 250 All Balls Racing Holeshot Award en leidde de rest van de XC1 Open Pro-deelnemers het bos in. Ashburn zou de openingsronde blijven leiden, door de timing te komen en als eerste te scoren, terwijl Steward Baylor Jr. van Tely Energy Racing / KTM 1.96 seconden achter hem kwam.

Duvall en FMF / KTM Factory Racing's Kailub Russell kwamen als derde en vierde door in de openingsronde, slechts enkele seconden achter de twee koplopers. Zowel Duvall als K. Russell stonden te popelen om vooraan in het peloton te komen en een gat op het veld te proberen te maken, omdat ze wisten dat de race een zware race zou worden, aangezien de minuten bleven klikken.

Naarmate de race vorderde, vochten Duvall en K. Russell zich een weg naar het front, waar ze beiden de rest van de race zouden blijven. Beiden zouden meerdere keren van plaats wisselen voor de leiding, maar toen het duo in de vijfde ronde rondkwam, had een andere rijder zich een weg naar de koppositie banen. Trevor Bollinger van Rockstar Energy / Factory Husqvarna Racing had de leiding bereikt na een derde plaats in het grootste deel van de race.

Toen de witte vlag uitkwam, was Duvall teruggekeerd naar de leiding met K. Russell die 1.6 seconden achter hem kwam. Bollinger bleef derde terwijl Baylor Jr. vierde werd in het algemeen klassem*nt. Terwijl de renners de laatste ronde ingingen, zou Duvall de beslissing nemen om te putten voor een scheut gas terwijl K. Russell niet zou pitten. K. Russell maakte de leiding voor de leiding toen Duvall ontpit was en zou proberen zijn hoofd naar beneden te duwen en te duwen.

Echter, terwijl de rijder opnieuw in de camera kwam, schoot de 6.5 mijl marker K. Russell voorop met Duvall die tijd achter hem inhaalde. Terwijl de renners de FMF PowerPoint opliepen, liet K. Russell zijn hoofd zakken en stormde op terwijl Duvall vocht om de kloof te dichten. Bollinger bleef doorlopen op de derde plek, maar viel ongeveer dertig seconden terug. De Monster Mile bleek een probleem voor K. Russell te zijn, terwijl hij even worstelde om door de modderige sleur heen te komen, waardoor Duvall de achterstand kon inhalen nadat hij langs de buitenlijn bij de 9.5 mijlmarkering had gesmoord.

De koplopers zouden alleen terug het bos in gaan om weer op de motorcrossbaan te komen met Duvall aan de leiding en K. Russell 14 seconden achter hem als tweede. Duvall zou zijn tweede overwinning van het seizoen en zijn tweede opeenvolgende Wiseco John Penton GNCC-overwinning behalen. Bollinger zou doorkomen en het algemene podium als derde afronden.

Baylor Jr. zou een vierde overall vasthouden nadat hij een consistente race had gelopen. Babbitt's Online / Monster Energy / Kawasaki Josh Strang werd vijfde in het algemeen klassem*nt, nadat hij vanaf de achtste plaats van de dag door de renners was gestegen. Dit was Strang's derde top 5 finish dit seizoen, en hij staat momenteel vijfde in het Nationaal Kampioenschap puntenklassem*nt.

Josh Toth van FMF / KTM Factory Racing werd zesde in de XC1 Open Pro-klasse en zevende overall, nadat hij zich een weg terug van de negende naar de negende plaats had gewerkt. Ricky Russell van AmPro Yamaha / Moose Racing / Parts Unlimited werd achtste algemeen, zevende in XC1, nadat hij de dag op een twaalfde plaats was binnengekomen. Dit was de tweede race van R. Russell en hij zal vanaf hier proberen te verbeteren.

Helaas voor Grant Baylor van Tely Energy Racing / KTM zou hij naar de negende overall en achtste in de klasse vallen nadat hij in de tweede ronde van de dag de vijfde plaats had behaald. Voor Baylor was het ook pas zijn tweede race terug nadat een aanhoudende schouderblessure hem ervan weerhield het seizoen 2019 te starten. De negende in de XC1-klasse en de elfde overall was Andrew Delong van Phoenix Honda Racing. Terugkerend uit Australië was KTM Australia / Shoei Helmets / Atlas Braces 'Daniel Milner, die de top 11 in de XC10-klasse afrondde en 1e overall eindigde.

Ben Kelley van Trail Jesters KTM hield zijn XC2 250 Pro-klasse winning streak levend met zijn zesde overwinning van het seizoen op zondagmiddag. Kelley zou zich na een mid-pack start naar de leiding banen en zou er uiteindelijk niet als pack uitzien zes minuten voor de tweede plaats. Craig Delong van Coastal Racing / Husqvarna behaalde zijn tweede opeenvolgende tweede plaats na zijn terugkeer van zijn sleutelbeenblessure. Delong eindigde op de dag ook als 10e overall. De door Husqvarna gesteunde rijder Evan Smith werkte zich omhoog van de achtste plaats om op zijn eerste XC2 250 Pro-klasse podium te landen.

In de FMF XC3 125 Pro-Am-klasse streden Factory Beta USA's Cody Barnes en Trail Jesters KTM's Jesse Ansley vooraan voor de duur van de race. Het duo zou meerdere keren van positie wisselen voor de leiding. Barnes zou een laatste ronde passeren op Ansley om de leiding over te nemen en de FMF XC3-klasse te winnen. Ansley zou tweede worden, en achter hem Suzuki-rijder, Joe Marsh zou de top drie ronden.

De beste amateuronderscheidingen die mee naar huis werden genomen, waren de in Ohio geboren FXR Moto / Bonzi Suspension / Kenda Tires 'Triston Landrum, die 22e overall en eerste in de 250 A-klasse eindigde. Levi Keller eindigde als 23e algemeen en eerste in de Open A-klasse en kwam binnen als tweede topamateur. Afronding van het beste amateurpodium was Trail Jesters KTM / FMF / Edelmann Sales 'Simon Johnson van de 250 A-klasse met een 25e algemene finish.

De resultaten van de ochtendfiets zijn voorlopig.

Toen de ochtendracers van de lijn kwamen, kwam er een troep Sportsman A-rijders aan de leiding, maar het behalen van de eindoverwinning was Ohio's eigen Becca Sheets in de WXC-klasse. Achter haar 125 B / C-coureur zou Lucas Grounds de tweede plaats overall pakken, en Mackenzie Tricker zou de top drie algemeen eindigen. Als derde in de WXC-klasse kwam Rachael Archer voor de tweede keer op het podium. Met de titelverdediger, Tayla Jones, die slechts één ronde voltooide en uiteindelijk als negende eindigde, zijn de punten geschud omdat Becca Sheets met 160 punten de leiding heeft genomen.

In de jeugdrace om 8 uur 's ochtends heeft Joseph Cunningham van Tely Energy Racing / KTM zijn overwinning behaald en daarmee zijn zesde opeenvolgende eindzege voor de jeugd en de overwinning in de YXC1 Super Mini Sr.-klasse behaald tijdens de afgelopen woensdag van Joh Penton GNCC. Grant Davis van Team Green Kawasaki vocht zich een weg naar de tweede overall van de tweede rij en behaalde ook zijn zesde overwinning op rij in de YXC2 Super Mini Jr-klasse. Brayden Nolette van Trail Jesters KTM werd derde in het algemeen klassem*nt en tweede in de YXC1-klasse. Nolette staat tweede in de punten, 7 punten achter Cunningham.

GNCC Racing gaat door op 1 en 2 juni met de Dunlop Tomahawk in New York. Op 1 juni om 5 uur vindt de vierde ronde plaats van het Specialized Turbo eMTB GNCC National Championship.

De Bike Pro-race om 1 uur werd in zijn geheel LIVE uitgezonden op RacerTV.com en kan online als gearchiveerde video worden bekeken door de GNCC LIVE-pagina online te bezoeken. Een hoogtepuntshow met het evenement wordt uitgezonden op NBC Sports Network op zaterdag 27 juli om 1:00 ET.

Resultaten XC1 Pro-evenement:

Thad Duvall (Hoofdkwartier)
Kailub Russel (KTM)
Trevor Bollinger (hoofdkwartier)
Steward Baylor Jr. (KTM)
Josh Strang (KAW)
Josh Toth (KTM)
Ricky Russel (YAM)
Subsidie ​​Baylor (KTM)
Andrew Delong (HON)
Daniël Milner (KTM)

* Algemeen Nationaal Kampioenschap:

Kailub Russel (165)
Thad Duvall (152)
Steward Baylor Jr. (123)
Trevor Bollinger (111)
Ben Kelly (93)
Jos Strang (83)
Jos Toth (81)
Andreas Delong (65)
Jordanië Ashburn (58)
Michaël Witkowski (52)
* Geeft aan dat de algemene nationale kampioenschappen de nationale kampioen van 2019 zullen bepalen.

XC2 250 Pro Event-resultaten:

Benjamin Kelly (KTM)
Craig Delong (hoofdkwartier)
Evan Smith (Hoofdkwartier)
Austin Lee (HON)
Michael Witkowski (INZET)
Liam Draper (KTM)
Ben Parsons (Hoofdkwartier)
Alex Theetuin (HQV)
Samuel Evans (KTM)
Jonathan Johnson (KAW)

Stand van de XC2 250 Pro-serie:

Benjamin Kelly (180)
Michaël Witkowski (119)
Evan Smit (107)
Austin Lee (91)
Liam Draper (78)
Ryder Lafferty (77)
Jonathan Giroir (71)
johanna johnson (69)
Zack Hayes (65)
Alex Theetuin (65)
Over GNCC Racing

De AMSOIL Grand National Cross Country Series gepresenteerd door Specialized is Amerika's belangrijkste off-road raceserie. Opgericht in 1975, wordt het 13-round kampioenschap exclusief geproduceerd door Racer Productions. Cross-country racen is een van de fysiek meest veeleisende sporten ter wereld. De afmattende GNCC-races van drie uur leiden maar liefst 2,400 renners over banen met een lengte van acht tot twaalf mijl. Met gevarieerd terrein, waaronder heuvels, bossen, modder, vuil, rotsen en motorcross-secties, zijn GNCC-evenementen tests van zowel overleving als snelheid. De serie trekt talent uit de hele VS, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. GNCC Racing wordt wekelijks uitgezonden op NBC Sports en RacerTV.com. Ga voor meer informatie naar www.gnccracing.com.

Hoe te kijken

Racer TV en NBC Sports Network (NBCSN) zijn de officiële plaatsen voor verslaggeving van de AMSOIL Grand National Cross Country (GNCC) -evenementen. Alle 13 ronden, van de seizoensopening van Big Buck GNCC in South Carolina tot de finale op Ironman Raceway in Indiana, worden uitgezonden in 30 minuten vertraagde uitzendingen op NBCSN, terwijl Racer TV live streaming uitzendt van de ATV van 1 uur en motorraces van elk evenement. Bekijk alle actie op http://www.nbcsports.com/ en http://www.racertv.com/.

DUVALL BIJ JOHN PENTON GNCC! (2024)
Top Articles
Fort Collins Coloradoan from Fort Collins, Colorado
Driver arrested in March crash that killed three people in Port St. Lucie
Atvs For Sale By Owner Craigslist
Hk Jockey Club Result
Needle Nose Peterbilt For Sale Craigslist
Publix 147 Coral Way
Prices Way Too High Crossword Clue
Missing 2023 Showtimes Near Lucas Cinemas Albertville
Uc Santa Cruz Events
Love Compatibility Test / Calculator by Horoscope | MyAstrology
Brenna Percy Reddit
Regular Clear vs Low Iron Glass for Shower Doors
Top Hat Trailer Wiring Diagram
Think Up Elar Level 5 Answer Key Pdf
Gon Deer Forum
Wizard Build Season 28
Gino Jennings Live Stream Today
Directions To Advance Auto
X-Chromosom: Aufbau und Funktion
Uconn Health Outlook
Walmart Car Department Phone Number
Lakers Game Summary
Gotcha Rva 2022
Hdmovie2 Sbs
University Of Michigan Paging System
Foodsmart Jonesboro Ar Weekly Ad
Pain Out Maxx Kratom
Sams Gas Price Sanford Fl
Solo Player Level 2K23
Florence Y'alls Standings
UPC Code Lookup: Free UPC Code Lookup With Major Retailers
1475 Akron Way Forney Tx 75126
Frommer's Belgium, Holland and Luxembourg (Frommer's Complete Guides) - PDF Free Download
Cheap Motorcycles Craigslist
Edward Walk In Clinic Plainfield Il
Jennifer Reimold Ex Husband Scott Porter
Watchseries To New Domain
Robeson County Mugshots 2022
Dadeclerk
Spn-523318
Reese Witherspoon Wiki
888-822-3743
Setx Sports
Pulitzer And Tony Winning Play About A Mathematical Genius Crossword
Oklahoma City Farm & Garden Craigslist
New Zero Turn Mowers For Sale Near Me
Mcoc Black Panther
9294027542
Fine Taladorian Cheese Platter
Mytmoclaim Tracking
116 Cubic Inches To Cc
Island Vibes Cafe Exeter Nh
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5850

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.