De 7 leukste hondencampings in Nederland | Hond-proof | Camper Deluxe (2024)

De 7 leukste hondencampings in Nederland

De 7 leukste hondencampings in Nederland | Hond-proof | Camper Deluxe (1)

Hondencampings zijn ideaal wanneer je op zoek bent naar een plek, waar zowel jij als jouw trouwe viervoeter kunnen genieten. Hondencampings zijn perfect voor iedereen die van zijn hond en kamperen houdt. Elk camping heeft geweldige voorzieningen voor huisdieren, waaronder hondvriendelijke looppaden, zwemgebieden, en sommige zelfs hondendouches. We hebben de 7 leukste hondencampings in Nederland voor jou op een rijtje gezet. Ontdek welke camping het beste past bij jouw camper avontuur!

Camping Samoza is de perfecte plek voor mensen die gek op hun hond zijn. Honden zijn hier welkom op elke kampeerplaats en je mag 4 honden gratis meenemen! Ze hebben speciale hondendouches op het terrein, waar je al het vuil kan afspoelen, na een dag ravotten in het bos of op een van de grasvelden. Camping Samoza verwelkomt honden van alle soorten en maten. Jouw (gezins)vakantie is pas compleet als je hond ook mee mag!

Bij het Betuwestrand vind je de ideale omgeving voor jou en je hond. Op deze prachtige plek kunnen jullie samen genieten van de natuur. Maak wandelingen over allerlei verschillende paden – van het volgen van de rivieroevers bij de waterspiegel, tot de uitgestrekte akkerlandschappen waar ze vrij kunnen rondrennen. Geniet van het adembenemende landschap of neem een verfrissende duik op een warme zomerdag.

Campingpark Dwingelderveld is de perfecte plek om je avontuurlijke kant te ontdekken. Het is gelegen aan de bosrand van het Nationaal Park Dwingelderveld. Hier kun je eindeloos het natuurgebied verkennen, er zijn drie wandelgebieden. Er is 120 hectare hondenlosloopgebied waar je hond ongestoord rond kan rennen, en dat terwijl jij een frisse neus haalt in dit bijzondere natuurpark. Ontdek Schaduwrijke hoekjes en zonnige plekken in het losloopgebied Lheederzand, waar je op loopafstand een hondvriendelijke Bospub vindt. Ideaal voor een tussenstop, waarbij je geniet van een lekkere lunch of een heerlijk kop koffie.

In het Limburgs Sevenum vind je ‘De Schatberg’. Het park biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten voor alle leeftijden – van peuterbadjes en glijbanen tot hondvriendelijke wandelpaden. Ontspanning staat op nummer 1 tijdens jouw campervakantie. Dat geldt natuurlijk ook voor je huisdier! De viervoeters maken deel uit van de familie en zijn daarom welkom in een groot deel van dit park. Honden kunnen hier lekker rondrennen, in het water zwemmen of ravotten in de losloopgebieden.

Geniet van de rust, langs de kust! Dit vakantiepark ligt op loopafstand van de brede zandstranden, waar je heerlijk kan uitwaaien tijdens een prachtige duinwandeling. Je hond kan heerlijk rennen langs de adembenemende kustlijn, ravotten in het zand en spelen met andere viervoetige vriendjes. De camping beschikt over verschillende kampeervelden, waar je ook een privé sanitair kan boeken voor nog meer comfort tijdens jouw campervakantie. Callassande is een populaire bestemming vanwege haar goede ligging tussen de duinen, strand en de zee. Ontdek deze badplaats samen met je hond!

Dankzij de bijzondere ligging midden in de natuur, kun je hier in alle rust lange wandelingen met je hond maken. Er zijn enkele aangewezen plekken voor honden, zodat ze zich er tijdens hun verblijf thuis zullen voelen! Op de hondencamping is ook aan de kleintjes onder ons gedacht, bij het Dierenbos kun je namelijk verschillende sport- en spelactiviteiten doen, of deelnemen aan spooktochten en spannende speurtochten. Het Dierenbos is niet alleen een hondvriendelijke camping, er zijn ook diverse dieren als pony’s, damherten en hangbuikzwijnen te bewonderen op het terrein. Dit maak je verblijf nog bijzonderder!

Bij de Lepelaar kun je genieten van de frisse zeelucht, de duinen en een ontspannen sfeer. Je bent hier meer dan welkom met je harige vriend, maar tijdens je verblijf dient je hond wel te zijn aangelijnd. De Lepelaar is de perfecte plaats, wanneer je wil genieten van heerlijke wandel- en fietsroutes langs het prachtige bollen- en weidelandschap. De adembenemende natuur is niet alleen bedoeld om zelf van te genieten, maar juist ook leuk om samen met je hond te ontdekken. Voor de echte natuurliefhebber zijn de duinen van Schoorl een heus paradijs.

Goed voorbereid op reis met je hond

Zorg dat je altijd goed voorbereid op reis gaat. Wanneer je een camper wil huren met je hond, ben je bij Camper Deluxe aan het juiste adres. Je huurt makkelijk een camper waar ook honden in zijn toegestaan. Wil je weten welke campers dat zijn? Neem dan even contact met ons op. Zo kunnen jij en je viervoeter straks samen een heerlijke vakantie beleven.

Op zoek naar de beste camperplaatsen? Ontdek de beste camperplaatsen in Nederland en wie weet geniet jij binnenkort ook op een van die prachtig mooie plekken in ons kikkerlandje!

Contact opnemen met Camper Deluxe

Heb je vragen of hulp nodig bij het huren van een camper?Je kan telefonisch of per mailcontact met ons opnemen.

Op onze contactpagina kan je ook een bericht sturen via ons contactformulier.

We helpen je graag verder!

De 7 leukste hondencampings in Nederland | Hond-proof | Camper Deluxe (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 5365

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.